Ai peste 18 ani?
COMANDA TA
Your Shopping Cart is Empty!

Cum sa sustii microberariile romanesti si in general businessurile mici, independente.

Dragi prieteni,

Trecem cu totii printr-o perioadă plină de temeri și incertitudini. Cu totii ne-am dori soluții miraculoase care să șteargă ca prin minune haosul din jur și să readucă lucrurile la normal.

Suntem cu totii in aceasta situatie, ne este greu, insa suntem optimisti si credem ca va exista viata, business-uri mici, independente si bere artizanala si dupa criza prin care trecem cu totii.

Tocmai pentru ca este o perioada dificila iar multe business-uri mici nu sunt sustinute cu investitii externe, ne-am gandit la cateva solutii prin care le putem sustine cu totii. Suntem si noi in aceasta sistuatie, deci vorbim din proprie experienta.

  1. Cumparati produse direct de la berarie. Mare parte din microberariile romanesti, inclusiv Zaganu, au magazine online. Cu totii ne adapta vremurilor si livram fie direct, fie prin curier comenzile. Daca discutam de alte produse, alegeti cu prioritate micii producatori, micii artizani, fie ca discutam de cafea, lactate, panificatie, legme-fructe, bauturi sau alte produse. Cu totii incercam sa ne adaptam modelul de distributie vremurilor, cu un mic efort, poti avea tot ce ai nevoie, direct la tine acasa.
  2. Ajutati-ne si promovati micro-beraria voastra favorita, in online si offline. Orice poza postata online cu berile Zaganu receptionate poate indemna alti oameni sa faca acelasi lucru. Nu subestimati influenta pozitiva pe care o puteti avea asupra oamenilor din jur si a micilor intreprinzatori. Avem nevoie de vesti bune, pozitive.
  3. Cumparati online beri artizanale locale de la baruri care sustin bere artizanala romaneasca reprofilate de curand pe deliveries sau magazine specializate care au bere artizanala.
  4. Catutati in rafturile supermarketurilor internationale producatorii romani, autentici. Mega Image, Kaufland, Auchan, Carrefour, Selgros, au sectiuni dedicate berilor artizanale. Cautati berea artizanala favorita acolo si alegeti-o in detrimentul celor importate sau industriale.
  5. Sustineti micile businessuri independente cumparand Gift-Card/Vouchers sau alte produse disponibile (merchandise) ce vor fi valorificate in viitor. In felul asta tinem in viata micile businessuri favorite. Verificati linkul de mai jos.

https://cadou.ialoc.ro

Impreuna putem contribui si putem trece mai usor pentru perioada asta care ne pune la grea incercare. #wereinthistogehter #staysafe

 

Cu încredere și optimism,

Echipa Zaganu.